Veelgestelde vragen

Nee, dat is nooit mogelijk. Bij het uitlezen (van een in uw fiets gemonteerde FRAME-ID) door een derde persoon zijn uw gegevens nooit en te nimmer zichtbaar. Alleen of uw fiets gestolen of niet en of er een terugvind vergoeding zal worden uitbetaald als bij diefstal de fiets word aangemeld. Dit alles volgens de AVG Europese richtlijn.
Het inbouwen van FRAME-ID in uw fiets vindt plaats in een fietsenwinkel bij u in de buurt. U krijgt van ons in de loop van 2024 bericht wanneer u de FRAME-ID-App kunt downloaden en hoe u in de app een fietsenwinkel bij u in de buurt kunt selecteren. Hier kunt u een afspraak maken op een tijdstip en datum dat u het beste schikt.
De FRAME-ID Pilot gaat in de loop van 2024 van start.
FRAME-ID houd een pilot (testfase implementatie) om data te verzamelen om zowel de hardware (ingebouwde module) als de software (app en database) uit te testen en eventuele kinderziektes op adequate wijze er uit te halen voor de landelijke uitrol. Enkele facetten die worden getoetst zijn onder meer: Het testen van het fysieke product, de specifieke producteigenschappen, het gebruiksgemak en de beheersbaarheid voor onze organisatie.
Jazeker, u kunt aangeven in de app wat hulpdiensten en bijzondere opsporingsambtenaren kunnen zien van uw data. Dit alles volgens de AVG Europese richtlijn.
Nee, de tenaamstelling kun je niet zelf aanpassen, alleen overschrijven op een volgende / nieuwe eigenaar om de fiets op uw naam te zetten. De fiets is in deze dan de entiteit met de daaraan gekoppelde variabelen en u bent de klant met uw account op de app alwaar uw gegevens worden gecontroleerd. Vervolgens kan er gekoppeld worden. Anderen zien wederom geen gegevens van u.
De beveiliging zit op het hoogste niveau en gegevens zijn niet toegankelijk voor kwaadwillende of derden.
Nee, dit kan nooit! De dief steelt bv een fiets met FRAME-ID en kan hem uitlezen enkel met een ingelogde account. Is de fiets opgegeven valt dit direct bij ons op en worden er maatregelen genomen. Nep of fake accounts kunnen niet worden aangemaakt omdat het op elke ingelogde account/persoon zal worden gecontroleerd.
Goede vraag! U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier dat u vind onder menuoptie Contact en dan vervolgens onder Mail Ons Wij zullen u zo snel als mogelijk helpen het antwoord te vinden op uw vraag. Lisa Janssen & Essien Daal
Scroll naar boven